Od tečaja do konzaltinga

Kulinarski studio nije samo mjesto okupljanja gdje možete steći nova saznanja o hrani. Mi smo zaljubljenici i u ugostiteljstvo i gastronomiju stoga je naša lepeza usluga vrlo bogata i nadasve  profesionalna (jer ono što želimo pružiti je najbolja usluga za krajnjeg korisnika):

 

Tečajevi kuhanjaNaučite kuhati na jednodnevnim i višednevnim tečajevima kuhanja koje predvodi tim Majstor kuhar. Naučite tehnike koje koriste vrhunski kuhari u spravljanju savršenih jela.

KonzaltingUkoliko su vam potebne profesionalne usluge za sve oblike konzaltinga, organizacije i edukacije vezane uz ugostiteljstvo i gastronomiju, vjerujemo da ćete pod našim vodstvom poboljšati poslovanje. Ukoliko su vam potebne profesionalne usluge za sve oblike konzaltinga, organizacije i edukacije vezane uz ugostiteljstvo i gastronomiju, vjerujemo da ćete pod našim vodstvom poboljšati poslovanje .

Master ClassMaster Class je namjenjen svim kuharima koji žele nadograditi svoje znanje, vještine i naučiti razne tehnike obrada namirnica te usavršiti svoje postojeće kuharske sposobnosti.

Team buildingGastro team building za one koji se žele ojačati timski duh, a pritom dobro zabaviti kroz pripremu hrane.

Seminari i predavanjaGastronomska i gastroenološka predavanja, tematski seminari i gostovanja na Fakultetima, Veleučilištima, u školama, gostovanja na raznim kulinarskim događanjima samo su dio portfelja postignuća koja Branka svrstavaju među vrsne predavače

Specijalizirane degustacijeSljubljivanje vina i hrane, degustacije delicija prema specifičnim zahtjevima možemo za vas organizirati u Studiu za grupu do 12 osoba.

EventiOrganizirate event, domjenak ili catering, a potrebna vam je pomoć oko hrane. Mi znamo kako.